Je bent werkzaam als masseur/masseuse en/of in de paramedische sector en hebt een fijn klantenbestand óf je bent startend in deze sector en zoekt een plek buiten je privé-omgeving om praktijk te houden. Hartzicht studio biedt praktijkruimten te huur aan met heldere all-in tarieven. Neem gerust contact op als je vragen hebt, graag een kijkje wilt komen nemen of om een persoonlijk gesprek te plannen over de mogelijkheden.

Kleinschalig

Je bent opzoek naar een kleine praktijk. Je wilt je klanten niet ontvangen in een groot verzamelgebouw, yoga-studio of gezondheidscentrum. Je wilt rust voor jezelf én je klanten. De uitstraling van je werkplek moet goed verzorgd, warm, maar zo neutraal mogelijk zijn, zodat iedereen zich welkom kan en mag voelen. 

Hartzicht studio heeft 2 fijne ruimtes die geschikt zijn voor massage(therapie), coaching sessies of therapeutische sessies.  

Persoonlijk

Je vindt het fijn om korte lijnen te kunnen onderhouden met de verhuurder, snel antwoord te krijgen op vragen én een gezicht en gevoel te hebben bij de persoon waarvan je huurt.

Verder krijg jij op de website van Hartzicht Studio je eigen contactpagina. Hier is ruimte om jezelf voor te stellen, je contactgegevens en voor een link van je website.

All-in

Je wilt je werkdag zonder al te veel moeilijkheden kunnen beginnen. Geen gesleep met massagetafels, linnen en andere spullen. Hartzicht Studio biedt een all-in service. In de huurprijs is inbegrepen het gebruik van koffie en thee, een massagetafel, tabouret, handdoeken, massageolie én een persoonlijk kluisje om wat belangrijke spulletjes in op te bergen.

En natuurlijk niet te vergeten; de was en schoonmaak heb je geen omkijken naar!

Visie

Hartzicht Studio vindt het belangrijk dat jij de mens in je werk op een holistische manier benaderd. Wij zijn niet alleen een lijf, onze gedachten of alleen onze trauma's. Wij zijn alles samen. Vindt jij het ook fijn om op een plek te werken waar iedereen zo kijkt? Dan ben je hier op de juiste plaats. 

Dagdelen

Je zoekt een ruimte die je een paar dagen/dagdelen of uren in de week kan huren om je cliënten te kunnen ontvangen. Dit is overzichtelijk en geeft rust! 

Huren in dagdelen kan van maandag t/m zondag. Eén dagdeel is 6uur. Tijden zijn van 8:30uur tot 14:30uur en van 15:30uur tot 21:30uur.

Huren in dagdelen kan vanaf één dagdeel per week met een minimale looptijd van 6 maanden en opzegtermijn van 1 maand.

Huren in uren gaat per 2 uur en uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Andere tijden in overleg mogelijk.

Heldere tarieven

Dagdeel €56,50 

Per 2 uur €27,50 

De huurtarieven van de dagdelen bij Hartzicht Studio zijn inclusief 

  • BTW
  • Afgenomen dagdeel of uren
  • Gas, water, licht én internet
  • Verbruiksproducten zoals koffie, thee, tissues en olie
  • Gebruik faciliteiten zoals massagetafel en linnen
  • Was- en schoonmaakservice 
  • Spaarsysteem. Per gehuurd dagdeel spaar je 1 uur, welke in te zetten is tijdens je vakantie.

Ben je op zoek naar een ruimte voor 2, 3 of 4 volledige dagen in de week? Hartzicht Studio biedt de mogelijkheid om te huren tegen een heel aantrekkelijk tarief per maand voor een looptijd van 1 jaar. Wil je een ruimte helemaal voor jezelf? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

2 dagen €320

3 dagen €450

4 dagen €580

De bedragen zijn inclusief G/W/L en exlucief BTW.

De groene kamer is 12m2 en ideaal voor jou als masseur/masseuse! Alles bij de hand voor een fijne massage. Warme verlichting en voldoende daglicht door het grote raam (beplakt voor de privacy).

€56,50 per dagdeel bij een looptijd van 6 maanden

€54 per dagdeel bij minimaal 3 dagdelen per week of een looptijd van 1 jaar.

De roze kamer is 20m2 en zeer geschikt voor coaching, therapie en lichaamsgericht werk. In de ruimte is een zitje waar je comfortabel een intake of gesprek kunt houden. De behandeltafel in de ruimte is opklapbaar zodat er eventueel ook met matjes op de grond kan worden gewerkt. Verder is hier veel daglicht en verbinding met de binnentuin middels openslaande deuren.

€76,50 per dagdeel bij een looptijd van 6 maanden

€74 per dagdeel bij 3 dagdelen in de week of een looptijd van 1 jaar.

Heb je interesse of vragen? Stuur mij een bericht via onderstaand formulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden als je graag een whatsappbericht of belletje ontvangt.      

Warme groet, Liv