Hartzicht studio biedt praktijkruimten te huur aan met heldere all-in tarieven. Neem gerust contact op als je vragen hebt, graag een kijkje wilt komen nemen of om een persoonlijk gesprek te plannen over de mogelijkheden.

Kleinschalig

Je bent opzoek naar een kleine praktijk. Je wilt je klanten niet ontvangen in een groot verzamelgebouw, yoga-studio of gezondheidscentrum. Je wilt rust voor jezelf en je klanten. De uitstraling van je werkplek moet goed verzorgd, warm, maar zo neutraal mogelijk zijn, zodat iedereen zich welkom kan en mag voelen. 

Hartzicht studio heeft 2 fijne ruimtes die geschikt zijn voor massage(therapie), coaching sessies of therapeutische sessies.  

Persoonlijk

Je vindt het fijn om korte lijnen te kunnen onderhouden met de verhuurder, snel antwoord te krijgen op vragen en een gezicht en gevoel te hebben bij de persoon waarvan je huurt.

All-in

Je wilt je werkdag zonder al te veel moeilijkheden kunnen beginnen. Geen gesleep met massagetafels, linnen en andere spullen. Bij de huurprijs is inbegrepen het gebruik van koffie en thee, massagetafel, tabouret, handdoeken en een persoonlijk kluisje om wat belangrijke spulletjes in op te bergen.

Visie

Hartzicht Studio vindt het belangrijk dat jij de mens in je werk op een holistische manier benaderd. Wij zijn niet alleen een lijf, onze gedachten of alleen onze trauma's. Wij zijn alles samen. Vindt jij het ook fijn om op een plek te werken waar iedereen zo kijkt? Dan ben je hier op de juiste plaats. 

Dagdelen

Je bent starter en zoekt een ruimte die je een dagdeel in de week kan huren om je cliënten te ontvangen. Dit is overzichtelijk en geeft rust! 

Huren in dagdelen kan van maandag t/m zondag. Eén dagdeel is 6uur. Tijden zijn van 8:30uur tot 14:30uur en van 15:30uur tot 21:30uur.

Huren in dagdelen kan vanaf één dagdeel per week.

Huren in uren gaat per 2 uur en uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Heldere tarieven

Dagdeel €75

Per 2 uur €27,50 

De huurtarieven van de dagdelen bij Hartzicht Studio zijn exclusief BTW en inclusief 

  • Afgenomen dagdeel of uren
  • Gas, water, licht én internet
  • Verbruiksproducten zoals koffie, thee en tissues 
  • Gebruik faciliteiten zoals massagetafel en linnen
  • Was- en schoonmaakservice 

Ben je op zoek naar een ruimte voor 1, 2, 3 of 4 volle dagen in de week? Hartzicht Studio biedt de mogelijkheid om te huren tegen een heel aantrekkelijk tarief voor een looptijd van minimaal 6 maanden. Zo ben je altijd verzekerd van jouw werkplek.

1 dag = €75 per dag

2 dagen = €65 per dag

3 dagen = €55 per dag

4 dagen = €50 per dag 

De bedragen zijn inclusief verbruikskosten zoals koffie, thee, tissues, G/W/L en internet en exclusief BTW.

De roze kamer (20m2) is zeer geschikt voor massage en ander lichaamsgericht werk. In de ruimte is een zitje waar je comfortabel een intake of gesprek kunt houden. De behandeltafel in de ruimte is elektrisch. Verder is hier veel daglicht en verbinding met de binnentuin middels openslaande deuren.


De groene kamer (20m2) heeft een spreekruimte met bureau en zitje en een aangrenzende ruimte voor lichaamswerk. Er is een opklapbare massagetafel beschikbaar, maar hier kan eventueel ook gewerkt worden op de vloer met je eigen shiatsu futon, yoga matje of meditatiekussens. De aangrenzende ruimte heeft geen raam voor extra privacy. 

Heb je interesse of vragen? Stuur mij een bericht via onderstaand formulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden als je graag een whatsappbericht of belletje ontvangt.      

Warme groet, Liv