Massage 

45 minuten                  €42,50

Heb jij behoefte aan een heerlijke aandachtsvolle massage? Tijdens de massage van 45 minuten richten we ons op het lichaamsdeel dat om aandacht vraagt. Ik maak gebruik van technieken uit de klassieke en/of energetische massage en stem de druk af op jouw behoefte. Zo mag de massage heerlijk ontspannend zijn óf gericht op het losmaken van vastzittende spieren. De volgende lichaamsdelen kunnen gemasseerd worden;

  • Rug
  • Schouders
  • Nek
  • Hoofd
  • Buik
  • Bekken
  • Benen
  • Voeten

Holistische Massage 

75 minuten                             €75

Elke massagesessie sta jij centraal. We nemen de tijd om in te checken bij je basis. Hoe is het nu met je en wat vraagt vandaag om aandacht.

Na een kopje thee en het voorgesprek volgt de massage. De focus gaat naar het lichaamsdeel dat om aandacht vraagt óf past bij een thema uit het voorgesprek. Ik maak gebruik van technieken uit de klassieke- en energetische massage, voetreflex, bindweefselmassage of pulsing. Deze worden uitgevoerd in rug-, buik of zijligging. Bij alles wat we doen kijken we samen naar wat op dat moment passend is. Na de massage is er nog even tijd om na te voelen voor je weer op pad gaat.

Bij de sessie van 75 minuten is de massagetijd ongeveer 60minuten.

Volledige lichaamsmassage 

120 minuten                   €127,50

Vind je de langzame aandachtsvolle strijkingen en knedingen van een holistische massage absoluut het einde? En ben je altijd teleurgesteld als de massage afgelopen is? 

De opbouw van de 120 minuten holistische massage is hetzelfde als de massage van 75 minuten. Het verschil is dat er tijdens de 120 minuten holistische massage aandacht zal zijn voor jouw hele lichaam. Voor én achterkant worden met aandacht gemasseerd.

Tijdens deze massage maak ik opnieuw gebruik van verschillende technieken en kunnen er intuïtief grepen uit de klassieke -, energetische - en chakra massage voorbij komen.

Een absolute GO als je behoefte hebt aan totale ontspanning.

Bij de sessie van 120 minuten is de massagetijd ongeveer 100minuten. Hou bij een eventuele intake rekening met een massagetijd van 90 minuten. 

Tarieven zijn inclusief btw en betaling kan in de praktijk, contant of per pin óf direct bij het boeken online via IDEAL.

Ga jij voor de kracht van herhaling? Kies dan voor het voordeel van een strippenkaart! De kaart is eeuwig geldig én je mag hem delen met je man, vrouw, vriendin, oom, buurman etc. Bestel via onderstaande knop je strippenkaart en gun jezelf met regelmaat absolute me-time!