Parkeren

Let op van maandag t/m zaterdag is het tot 19:30 betaald parkeren in de straat. Op zondag is parkeren gratis.

Parkeert u liever gratis? Parkeer dat vóór de Wilhelminabrug in de wijk Meerburg en loop in 10 minuten naar de praktijk.

Jouw privacy

Vanaf mei 2018 is er nieuwe wet ingevoerd rondom privacy bescherming: de Europese Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG). Dit betekent dat de regels rondom privacy zijn aangescherpt.

De wet heeft als doel dat jouw persoonsgegevens goed beschermd zijn en niet zomaar voor marketing doeleinden gebruikt worden, waar jij niet achter staat of waar je geen weet van hebt.

Binnen mijn praktijk gebruik ik jouw persoonsgegevens voor het dossier wat ik aanleg. Ik doe natuurlijk alles om jouw privacy te waarborgen;

  • Ik maak gebruik van een digitaal klantenbestand waar gegevens over jouw geboekte afspraken, intakeformulier en sessie gerelateerde notities worden bewaard.
  • Ik heb geheimhoudingsplicht. Informatie wordt alleen gedeeld naar andere zorgverleners om deze te informeren bij doorverwijzing of bij afronding van de therapie. Dit gebeurt alleen met jouw toestemming.
  • Wanneer ik een casus inbreng bij intervisie/supervisie, gebeurt dit anoniem.
  • Voor de facturatie en belastingadministratie werk ik samen met een boekhouder, die een klein deel van de gegevens in kan zien. Met hem heb ik een verwerkingsovereenkomst, zoals verplicht is binnen de AVG.
  • Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van jouw gegevens, dan zal ik je eerst informeren en expliciet om toestemming vragen.
  • De gegevens in het cliëntendossier blijven, zoals in de wet (WGBO) op de behandelovereenkomst vereist wordt, 20 jaar bewaard.

Hartzicht Studio

Hoge Rijndijk 88B, 2313KL Leiden

liv@hartzichtstudio.nl
+31(0)6 19 25 72 07

De praktijk is alleen toegankelijk op afspraak. Voorlopig kunt u op de volgende dagen terecht voor een massagesessie bij Hartzicht Studio

Vrijdag                11:00 - 22:00

Zondag                11:00 - 22:00

Klik op de knop hieronder om je afspraak in te plannen

Heeft u vragen over de massagesessies of de ruimteverhuur? Stuur gerust een bericht via onderstaand formulier.