Als Holistisch masseuse faciliteer ik in de basisbehoeften van de mens. Mijn passie heb ik gevonden in het bieden van rust en verbondenheid. Mijn kracht is dan ook zacht! Ik straal rust uit en dat is wat je zal voelen als je mij bezoekt in mijn praktijk. 

Met liefde geef ik je de zachtheid om te zijn. Om verlangens aandacht te geven of om met liefdevolle zachtheid aandacht te geven aan wat pijn doet. Pijn kan zowel fysiek zijn, zich afspelen in je sociale/werk leven of mentaal. Je bent welkom met je al je thema's, pijn en verlangens.

Een massage werkt rustgevend, stimulerend, openend en verbindend. Als compleet mens hebben wij allemaal behoefte aan een gezonde afwisseling tussen stress en rust. De Oxytocine die vrij komt tijdens de massages stimuleren je gevoel van welzijn, het lichaamseigen herstelvermogen, je stofwisseling en zo veel meer!  Het wordt ook wel het knuffel-hormoon genoemd, omdat het lichaam de aanmaak activeert tijdens fijne aanrakingen. Deze zijn dan ook traag en afwisselend, zacht en stevig, zodat jij mijn strijkingen bewust kan voelen én je lichaam de aanmaak van het knuffel-hormoon activeert. 

Holistische visie uitgelegd...

Wij zijn gevormd door onze omstandigheden - opvoeding, gebeurtenissen, sociale contacten, kennis etc. Alles samen bepaald wie jij op dit moment bent. Deze vorming van ons 'zijn' kan bewust of onbewust zijn uitwerking hebben in ons dagelijks leven en soms kunnen we het voelen in ons lijf. Dit kan een fijn gevoel zijn, maar ook pijn geven. Tijdens een holistische massage mogen zowel de fijne gevoelens als de minder fijne aandacht krijgen

Bij heling, bewustwording of puur bewuste ontspanning kan ik als holistisch masseuse veel betekenen, omdat ik er niet ben om 'het' voor je op te lossen. We gaan op onderzoek, voelen en vragen. Het proces kan lichamelijk zijn, emotioneel of van een heel ander niveau. We geven jouw gevoel aandacht, soms is dat alles wat je gevoel verlangt en dat is het begin van de verandering.

Ik ben mij een aantal jaar geleden middels cursussen en trainingen gaan verdiepen in massage en lichaamswerk. Ik ben vele jaren werkzaam geweest als intimiteit facilitator tot ik de behoefte kreeg mijn kennis te focussen. Inmiddels ben ik afgestudeerd Holistisch Masseuse en derdejaarsstudent Massagetherapie aan de Holos Academy in Utrecht.

Hartzicht Studio is een manifestatie van mijn leerweg tot nu. Ik heb een fijne, veilige plek gecreëerd waar ik mijn pad mag vervolgen én waar jij de ruimte krijgt om hetzelfde te doen! 


Aangesloten bij Bewust Bollenstreek